Material: Gelé

Prislista

Nagelförlängning:
Naturellt600:-
Fransk/färg650:-
Glitter680:-

Nagelförstärkning:
Naturellt550:-
Franskt/färg600:-
Glitter630:-
Ny tippFrån 90:-
Ny tipp vid återbesökFrån 30:-
Dekorationer från20:-
Manikyr + lackning250:-
Borttagning av material inklusive mini manikyr300:-

Följ dessa anvisningar så sitter och håller naglarna bättre!

Använd nagelolja varje dag. Gärna 2 gånger/dag.
Nageloljan gör att dina egna naglar håller sig i bra skick. Materialet du har på dina naglar sitter kvar bättre om dina egna naglar mår bra inunder.

Naglarna är INTE verktyg!! Skrubba rent med en nagelborste undertill - peta ALDRIG under nageln!

Om du är mycket i vatten, använd diskhandskar.

Om du inte vill ha kvar dina naglar, kom in till mig så hjälper jag dig. Pilla aldrig bort dom själv, då skadar du dina egna naglar. Vid problem, ring!


Minx är en helt ny teknik att göra dekor naglar med.

Prislista
MINX395:-

Så här fungerar det:
En färdigmönstrad "folie" i anpassad storlek värms under en värme lampa, då aktiveras ett "lim" och folien tapetseras på nageln, därefter filas längden av och sidorna försluts. Behandlingen tar ca 30 minuter och du är torr och färdig direkt efter. Minx skadar inte dina naglar!

På fingernageln är hållbarheten upp till 2 veckor och på tånageln upp till 8 veckor beronende på skötsel. Hållbarheten är densamma för naturlig nagel som för byggd nagel. Minx finns i otaliga mönster och färger och är tänkt som en matchning till kläder eller skor. Leopard, Zebra, Prickar, Guldmetallic, randigt, rutigt, flames mm.

Minx har setts på flertal kändisar som tex, Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry, Beyoncé, Victoria Beckham mf. Minx är ett absolut måste i höst & vinter, supertrendigt & hett är bara förnamnet!

Vad är en Minx?
I vår definition, så är en Minx en sexig, självsäker men rolig person, som lever varje dag som det skulle vara ett stort, moget och saftigt äpple färdigt att bitas i. Vi har flyttat denna coolhetsfaktor till Minx, ett nytt och glamouröst sätt för kvinnor (och män!) att vara trendiga ända ut i fingertopparna

Regeringsgatan 40
374 35 Karlshamn
+46(0)731-82 67 51

© 2011 Studio Jennifer. All rights reserved.
Site created by